Customs & Trade Supervisor

Dit is jouw moment om mee te bouwen aan ons team in Venlo. Wij zitten midden in een professionaliseringsslag waarbij onze organisatie verandert. Ga jij de uitdaging aan om het voortouw te nemen in deze verandering? Dan zijn wij op zoek naar jou als Customs & Trade Supervisor in Venlo.

Wat ga je doen?

In de rol van Customs & Trade Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team op onze vestiging in Venlo. Het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers in de functies Customs & Trade Assistants, Customs & Trade Professionals en Customs & Trade Consultants. Jij speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van de gewenste verandering.

Door goed werkoverleg en een coachende stijl van leidinggeven bevorder je het juiste werkklimaat binnen de afdeling en weet je een cultuurverandering te bewerkstelligen die versterkend werkt voor de strategie van Gaston Schul. Verder voer je regelmatig coaching- en ontwikkelgesprekken. Je stimuleert persoonlijke ontwikkeling en zorgt dat iedere medewerker een trainingsplan heeft dat voortdurend wordt bijgewerkt en herzien. Casemanagement in geval van verzuim is ook onderdeel van je takenpakket.

Verder draag je bij aan een tijdige en accurate afhandeling van alle douaneformaliteiten (import, export, transit) volgens de AEO-richtlijnen. Je kijkt voortdurend kritisch naar manieren waarop de medewerkers het werk uitvoeren en de processen doorlopen. Daarbij neem je initiatief en onderneem je actie om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Je denkt mee, adviseert, overtuigt, overbrugt verschillende belangen en weet met weerstanden om te gaan.

In deze rol rapporteer je aan de Customer Team Manager Zuid, ook heb je met hem contact over lopende zaken.

Jouw verdere werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Coördineren en indelen van de dagelijkse werkzaamheden. Eventuele risico’s breng je in kaart bij de Customer Team Manager.
 • Bewaken van de personeelsplanning.
 • Leveren van structurele rapportages aan jouw klanten en Customer Team Manager.

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om processen te optimaliseren en komt graag met verbetervoorstellen. Je bent een coachend leider en staat stevig in je schoenen. Veel empathisch vermogen is van groot belang. Je bent niet bang om confrontaties aan te gaan en bij weerstand deins je niet terug.

Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een logistieke omgeving;
 • Ervaring met verbeterprocessen;
 • Je bent in staat om, als een echte teamplayer, je medewerkers te coachen en in beweging te krijgen.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een marktconform salaris
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • 30 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Eindejaarsuitkering van een bruto maandsalaris
 • Goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Leuk familiebedrijf met resultaat- en mensgerichte cultuur
 • Kansen om jezelf te blijven ontwikkelen

Over Gaston Schul

Gaston Schul is één van de grootste onafhankelijke en full-service douanedienstverleners. Onze douane-experts helpen kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij het zorgeloos internationaal zakendoen. Gaston Schul bestaat al meer dan 175 jaar en we zijn lokaal aanwezig op belangrijke logistieke knooppunten in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zweden, daarnaast zijn we sterk verbonden in een Europees netwerk. Wij zijn een grote speler op de markt maar ook een familiebedrijf met een resultaat- en mensgerichte cultuur. Wij stimuleren en faciliteren onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen en om opleidingen te blijven volgen.

Transcribe_404: [vacancies-static-information]

Bewerben Sie sich für diese Stelle bei Gaston Schul

Wenn Sie Mitglied des Gaston Schul-Teams werden und die Art und Weise verbessern möchten, wie unsere Kunden ihre Zollanforderungen abwickeln, dann füllen Sie bitte das Formular aus. Ein Mitglied unseres Teams wird sich schnellstmöglich mit Ihnen in Verbindung setzen.